Samen sporten tegen de kinderarmoede

Ruim 130.000 kinderen groeien in België op in extreme armoede. Zet je beste sportieve beentje voor en schrijf (gratis) in voor één van de vele sportieve evenementen. Activeer jouw persoonlijk donatie pagina en laat jouw vrienden en familie geld doneren om zo jou te ondersteunen in jouw strijd tegen de kinderarmoede.

AL SPORTEND GELD INZAMELEN

Naast onze eigen Lucas Ride van 27 mei, kan je kiezen uit vele sportieve evenementen - wandelen, fietsen, lopen, triatlon - die het Lucas Project mee ondersteunen en promoten. Bij jouw inschrijving kan je kiezen om jouw persoonlijk inzamelactie / donatie pagina te activeren. Doe je dit, dan kan je gratis aan het event deelnemen maar.... je engageert je wel om een minimum bedrag aan donaties op te halen via vrienden, familie en sympathisanten.

Lucas Ride 27 Mei 2023

Op zaterdag 27 mei 2023 gaan we massaal fietsen ten voordele van het Lucas project in samenwerking met Café Coureur. Het "main event" is een 350km lange rit doorheen Vlaanderen. Er wordt gefietst in 2 wegpelotons met verschillende snelheden. Elke groep telt max 50 fietsers.

Is 350km te ver voor jou, geen probleem ? je engageert je om op jouw eigen tempo, jouw eigen parcours te fietsen op 27 mei en je laat je hiervoor sponsoren.

Alle sportieve evenementen

Aan alle onderstaande events kan je gratis deelnemen als je je engageert om zoveel mogelijk donaties op te halen voor het Lucas Project.

Win een levenslang Trailrun abonnement

Met een trailrun.be loop abonnement kan je een heel lang jaar lang kiezen uit meer dan 30 verschillende loop evenementen om aan deel te nemen. De kostprijs van een jaar abonnement kost 169 euro. Eén van jullie kan zo een abonnement winnen, niet voor 1 jaar maar levenslang ! Deze inzamel tombola loopt tem 14 april 2023.

Cycling Events

We zijn erg trots om een nieuwe samenwerking met...

Triatlon Events

Zijn overwinning in de legendarische 31km, 2200m+ Sierre-Zinal race...

(Trail) Running Events

Op 29 januari kan er voor het eerst in...