Samen sporten tegen de kinderarmoede

Ruim 130.000 kinderen groeien in België op in extreme armoede. Zet je beste sportieve beentje voor en schrijf (gratis) in voor één van de vele sportieve evenementen. Activeer jouw persoonlijk donatie pagina en laat jouw vrienden en familie geld doneren om zo jou te ondersteunen in jouw strijd tegen de kinderarmoede.

AL SPORTEND GELD INZAMELEN

Naast onze eigen Lucas Ride, kan je kiezen uit vele sportieve evenementen - wandelen, fietsen, lopen, triatlon - die het Lucas Project mee ondersteunen en promoten. Bij jouw inschrijving kan je kiezen om jouw persoonlijk inzamelactie / donatie pagina te activeren. Doe je dit, dan kan je gratis aan het event deelnemen maar.... je engageert je wel om een minimum bedrag aan donaties op te halen via vrienden, familie en sympathisanten.

BASTOGNE - WILTZ - BASTOGNE

Trailrun.be organiseert het ULTRA Trail evenement Bastogne Wiltz Bastogne . Deze internationale trail met slechts 1 enkele afstand , 1 massastart en max 600 deelnemers is meteen de laatste trail van het jaar 2024 en afsluiter van een hopelijk mooi (trail) jaar.

Het parcours dat zich oostwaarts slingert richting het stadje Wiltz (LUX) is op zijn minst gezegd geaccidenteerd te noemen. De route telt 1900 positieve hoogtemeters en is voor 80% offroad. 1/3 van de route bevindt zich in België, wat betekent dat deelnemers 48km in het Groothertogdom Luxemburg lopen.