Mee helpen tegen de kinderarmoede

Naast jullie gulle donaties en financiƫle steun kunnen we ook nog op andere manieren hulp gebruiken. Ontdek hier hoe jij ons kunt helpen!

ZELF EEN INZAMELACTIE OPZETTEN

Bedenk zelf een eigen, unieke al dan niet sportieve inzamelactie en contacteer ons. Wij doen het nodige om jouw actie online te zetten, zodat je asap donaties kunt ontvangen. Voor personen, bedrijven, verenigen, events.

Schenk een leuk item of ervaring, die mensen al donerend via een tombola doneer actie kunnen winnen.

Bepaal mee wie we moeten helpen ?

Het Lucas Project gaat elke dag de strijd aan tegen kinderarmoede in ons land. Elk kind heeft recht op dezelfde kansen: voldoende voedsel, gezonde leefomstandigheden, degelijk onderwijs en een zinvolle vrijetijdsbesteding.

Alle bijdragen gebruiken we om te voorzien in de basisbehoeften van kinderen in ons land die in armoede leven: maaltijden, kleren, schoolgerief, doktersbezoek, maar ook lidgeld voor de jeugdbeweging of sportclub. Vanzelfsprekende dingen voor ons, maar niet voor hen.

We zijn steeds opzoek naar kinderen om te helpen en naar bestaande projecten of initiatieven die we kunnen van de nodige fondsen voorzien. Laat ons weten wie en wat we moeten ondersteunen. Elke aanvraag onderzoeken en behandelen we met de grootste zorg.

AL SPORTEND GELD INZAMELEN

Neem (gratis) deel aan een van de sport evenementen, die het Lucas project ondersteunen: stel je eigen donatie pagina in, deel deze link met vrienden en familie en haal zoveel mogelijk fondsen op.