Inzamelacties tegen de kinderarmoede

Bedenk alleen, met jouw club, klas of samen met vrienden een leuke inzamelactie. Wij plaatsen jouw actie op onze site en jij kan jouw pagina doorsturen naar vrienden en familie zodat deze kunnen doneren.

Schenk een leuk item of ervaring, die mensen al donerend kunnen winnen

ORGANISEER ZELF EEN INZAMELACTIE

Wil je geld inzamelen naar aanleiding van een speciale gebeurtenis? Of denk je er aan om met jullie bedrijf en de collega’s een goed doel te steunen? Wil je je laten sponsoren tijdens een sportief event? Of heb je gewoon heel veel zin om geld in te zamelen voor het goede doel, zonder dat daar een concrete aanleiding voor is?

TIP - ORGANISEER ONLINE TOMBOLA

Maak van je inzamelactie een te winnen item. Via een inzamel tombola laat je zoveel mogelijk mensen een donatie doen. Na een bepaalde periode sluit je de donaties af en gaat één van de donateurs via loting of via het beantwoorden van een schiftingsvraag met het item naar huis. Enkele voorbeelden: een fiets, een voetbaltruitje van een bekende voetballer, een reis, een etentje met een bekende vlaming. Alles is mogelijk.

Heb je een leuke prijs, die mensen al donerend kunnen winnen, laat het ons weten !

Alle inzamelacties

Bekijk hieronder al onze inzamelacties die je kan steunen

Win een levenslang Trailrun abonnement

Met een trailrun.be loop abonnement kan je een heel lang jaar lang kiezen uit meer dan 30 verschillende loop evenementen om aan deel te nemen. De kostprijs van een jaar abonnement kost 169 euro. Eén van jullie kan zo een abonnement winnen, niet voor 1 jaar maar levenslang ! Deze inzamel tombola loopt tem 14 april 2023.